Bilder på husen och interiörer är digitalt framtagna, avvikelser kan förekomma.

Brf Silversmygaren

Silversmygaren_sitplan_ny

Viktor Hanson bygger VIKTOR HANSON HUS i form av radhus i attraktiva Sköndal, Stockholms stad. Här bor du i ett etablerat villaområde med förskola/ skola och närhet till underbar natur och sjön Drevviken. Du tar dig snabbt och smidigt till Farsta Centrum eller Stockholms innerstad med cykel, buss eller bil. Sköndal – nära till allt helt enkelt!

Fakta:

Projektnamn: Brf Silversmygaren
Status: Slutsålt
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Bebyggelsetyp: Radhus – 19 st. (Etapp 1, 10 st och Etapp 2, 9 st)
Boyta: Ca 125 kvm
Arkitekt: Engstrand och Speek arkitekter AB
Byggstart: Vår 2018
Inflyttning: Sommar 2019
Kommun: Stockholms stad

Arkitektens ord om färgsättningen av Brf Silversmygaren

”Vår vision angående färgsättningen är att skapa en tydlig färgstruktur och en egen identitet för kvarteret, att skapa en dynamisk färgvariation med sin färggradient vilken man även kan följa när man rör sig genom kvarteret i olika riktningar. Samtidigt får varje husgrupp, med sina grå nyanser, en egen identitet och de skapar således ett kvarter i kvarteret.

Husen har även kompletterande silvergrå fasaddetaljer, så som husnummer, fasadbelysning och brevlådor, som i sin tur skapar en viss färgkontrast men även passar in bra till den övriga kulörsättningen.

Silversmygaren – bostadsrättsföreningen namn, är taget från en svensk sensommarfjäril i nyanser av grått och är ett namn som väl symboliserar kvarteret med sin genomgående grå färggradient.”

colorex

Planer & priser

  • HusStorlekTomtAvgiftPrisStatus

Visning

Info

Projektet är slutsålt.